Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Wij helpen met advies op maat

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je uitgekeken op de indeling van de woon- of slaapkamer? Samen met jou gaan we op zoek naar de gewenste stijl en persoonlijkheid in jouw huis. Of je nu een kale ruimte wilt aankleden of je interieur wilt aanpassen, wij kijken graag met je mee naar de indeling van de ruimte, kleur- en materiaalgebruik.

Bij jou thuis

Vind je het fijn om advies te krijgen vanuit je eigen huis? Wij komen graag bij je langs om al je interieurvragen te beantwoorden. De interieurstylist komt bij je thuis, bespreekt ter plekke alle woonwensen en geeft tips en advies met betrekking tot de indeling van de ruimte, kleuren en materiaalopties om de ruimte aan te laten sluiten bij jouw wensen.

€200,- | Excl. reiskosten

In onze winkel

We geven je graag interieuradvies in onze winkel. Aan de hand van goede foto’s en een plattegrond kijkt de interieurstylist samen met jou naar de woonwensen. We beantwoorden al jouw interieurvragen en kijken met je mee naar de beste opties. Je ontvangt advies over de indeling van de ruimte, kleur- en materiaalgebruik in het interieur.

€200,-

Thuis & in de winkel

De interieurstylist komt één uur bij je thuis om de woonwensen te bespreken, de ruimte te ervaren en foto’s te maken. Dit wordt uitgewerkt in een advies, wat we aan je presenteren in één uur in de winkel. Je ontvangt een plattegrond op schaal, een moodboard, een kleurkaart en veel ideeën om de ruimte volledig aan te laten sluiten bij jouw wensen.

€495,- | Excl. reiskosten

Interieur compleet

Jouw nieuwe interieur in 4 stappen

Stap 1 | Wensen

We spreken af bij jou thuis of in de winkel om alle wensen helder in kaart te brengen. Samen brengen we de gewenste situatie helder in beeld.

Stap 2 | Uitwerken

De wensen worden uitgewerkt in een plattegrond op schaal. Daarnaast maken we een moodboard om de juiste sfeerimpressie weer te geven.

Stap 3 | Presentatie

We presenteren jou ons op maat gemaakte concept. We lichten de plattegrond en het moodboard toe. Om de beleving compleet te maken worden er verschillende stoffen, houtstalen en verfkleuren bij betrokken. Zo krijg je direct een goed beeld van de sfeer

Stap 4 | Adviesplan in werking

Het adviesplan wordt gerealiseerd! De gemaakte keuzes worden verwerkt en besteld. En doordat wij alle benodigde specialisten in huis hebben, nemen we alle zorgen uit handen.

De voordelen van interieuradvies

  • Laat je adviseren door een specialist, makkelijk bij jou thuis of in onze winkel.
  • Dankzij het op maat gemaakte plan, met een op schaal getekende plattegrond en moodboard krijg je direct een gevoel bij de juiste sfeer.
  • De (kleur)stalen zorgen ervoor dat je beter kunt inbeelden hoe ons gepresenteerde concept eruit zal komen te zien.
  • Wij geloven in persoonlijke contact en dus persoonlijke aandacht.
  • Dankzij alle specialisten in huis nemen wij alle zorgen uit handen.

Vraag hier uw Advies op maat aan

"*" geeft vereiste velden aan

Waar wil je jouw adviesgesprek voeren?*
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Welk adviespakket heeft je voorkeur?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer inspiratie?

Ontdek onze projecten en kijk binnen bij verschillende interieurs.