Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Verzending & Bezorging

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

De levertijd wordt per artikel weergegeven. U ontvangt vooraf een email omtrent de levering. Ook als u geen account heeft, ontvangt u bericht per email.

Hieronder vindt u een overzicht omtrent het bezorgen. Dit geldt alleen voor artikelen met de levertijd: vóór 17 uur besteld, morgen in huis en vóór 11 uur besteld, morgen in huis, mits we uw betaling tijdig binnen hebben.

Bestelling geplaatst op:LeveringTijdstip
Maandag tm vrijdag voor 5 uurdag ernavolgens track en trace
ZaterdagDinsdagvolgens track en trace
ZondagDinsdagvolgens track en trace

*Artikelen met de levertijd: vóór 11 uur besteld, morgen in huis worden niet op zaterdag geleverd. Bijvoorbeeld op vrijdag besteld, wordt op dinsdag geleverd.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling is verstuurd, ontvangt u per email de track&trace zodat u de zending kan volgen.
Grote of kwetsbare artikelen worden met Huisman transport vervoerd. Huisman transport zal u telefonisch of per email benaderen om in overleg met u de levering in te plannen.

Mocht u de bestelling al hebben geplaatst, dan adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice om een geschikte bezorgdatum door te geven.

Is bezorgen kosteloos?

Onze voorkeur ligt bij fysiek winkelen, daarom kiezen wij ervoor de verzendkosten op 6,75€ te houden. Deze kosten zijn dus voor de koper zelf.

Kan ik mijn bestelling bij jullie ophalen?

Het is eventueel in overleg mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen. Graag hiervoor contact opnemen met 0548-361223

Leveren jullie ook in het buitenland?

Wij leveren ook in België. Hiervoor rekenen wij extra verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres ontvangen?

Bij het bestellen kunt u zelf het afleveradres invullen.

Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd, wat moet ik doen?

Als u bij ontvangst constateert dat uw bestelling niet compleet is of de artikelen zijn beschadigd, kunt u het beste gelijk contact opnemen met ons per mail of telefoon. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Let op: uit voorzorg is het advies om de ontvangen artikelen gelijk bij ontvangst na te kijken zodat bij schade of incompleetheid gelijk gehandeld kan worden.

Onze merken

Met de nadruk op tijdloze stijlen en materialen van de hoogste kwaliteit, bieden wij producten die zowel functioneel als esthetisch zijn. Onze collectie bevat een mix van eenvoudige, maar krachtige designs met warme, natuurlijke materialen.

 • “De combi tussen strak design en etnische en bohemische accessoires maakt dat de winkel een eigen karakter heeft! En daar houd ik van!”

  Mieke van der Meule
 • “Veel gevoel voor stijl en helpt je op een hele fijne manier. Als je van natuurlijke materialen houd moet je echt haar zaak bezoeken!!”

  Ingrid Turk
 • “De combi tussen strak design en etnische en bohemische accessoires maakt dat de winkel een eigen karakter heeft! En daar houd ik van!”

  Mieke van der Meule
 • “Veel gevoel voor stijl en helpt je op een hele fijne manier. Als je van natuurlijke materialen houd moet je echt haar zaak bezoeken!!”

  Ingrid Turk

Advies op maat

Naast dat we je graag helpen tijdens je bezoek in onze winkel, denken we met alle plezier mee in het maken van bepaalde keuzes voor je interieur. We geven je advies over o.a. de indeling van de ruimte, kleur- en materiaalgebruik.