Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Een warm en uniek familiehuis

Vanaf de start van de verbouwing van dit geliefde familiehuis hebben we meegedacht in het creëren van de juiste sfeer en een fijn geheel.

Waar we ons normaliter richten tot het interieur, is bij dit project meegedacht in nagenoeg alle keuzes. Vanaf de start van de verbouwing van deze woonboerderij hebben we meegedacht in het creëren van de juiste sfeer en een fijn geheel. Van de verbouwing en indeling van de woning zelf, tot aan de laatste items om het geheel samen te brengen. Wat zijn we blij met het eindresultaat. Dit geliefde familiehuis biedt een plek om samen te komen. De natuurlijke omgeving komt de behoefte aan rust en ruimte tegemoet en brengt buiten naar binnen. Lichte kleuren en warme materialen zorgen voor verbinding in zowel het interieur als de uitnodiging om te verbinden met elkaar. Naast rust en harmonie is eigenheid een rode draad in het geheel. Speelse elementen maken het écht hun thuis. Een uniek en uitnodigend interieur dat aansluit bij het karakter van de eigenaren en dat de plek vormt waar zij zich volledig thuis voelen.

Advies op maat

Naast dat we je graag helpen tijdens je bezoek in onze winkel, denken we met alle plezier mee in het maken van bepaalde keuzes voor je interieur. We geven je advies over o.a. de indeling van de ruimte, kleur- en materiaalgebruik.

Product added successful