Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Een warm geheel met een frisse uitstraling

Stap binnen in een oase van stijl en comfort, waar elk detail zorgvuldig is gekozen en waar natuurlijke materialen en warme kleuren harmonie en rust uitstralen.

Binnenkijken in deze prachtige, lichte woning is als bladeren door de pagina’s van een droomhuis. Voor dit stijlvolle interieur hebben wij het advies opgesteld, en we zijn er ontzettend trots op. We mochten de volledige inrichting verzorgen. Alles is van A tot Z met zorg door ons uitgekozen, uitgewerkt en gerealiseerd. De heerlijke grote eettafel, eetkamerstoelen, bank, fauteuils, vloerkleed, verlichting, raamdecoratie en de accessoires. Alles draagt bij aan de harmonie en verfijning van dit interieur. Ook de vakkenkast is door ons ontworpen. De perfecte plek om je mooiste herinneringen, aandenkens en accessoires in te zetten. Natuurlijke materialen en warme kleuren hebben een oase van rust gecreëerd in elke hoek van dit huis. Iedere ruimte heeft een unieke functie, en daardoor wordt elke vierkante meter optimaal benut. Dit project laat goed zien wie wij zijn bij Anne-Marie Wonen en waar we voor staan. Met onze passie voor design en ons oog voor detail streven we ernaar om keer op keer een warme, stijlvolle en persoonlijke touch aan elk project toe te voegen, waardoor het een interieur wordt dat volledig aansluit bij de wensen en persoonlijkheid van onze klanten.

Advies op maat

Naast dat we je graag helpen tijdens je bezoek in onze winkel, denken we met alle plezier mee in het maken van bepaalde keuzes voor je interieur. We geven je advies over o.a. de indeling van de ruimte, kleur- en materiaalgebruik.

Product added successful